• Golfmatkat Bulgariaan

  Kevään 2018 matkat nyt myynnissä

  MATKAVARAUKSET »
 • Golfmatkat Bulgariaan

  Nauti viiden tähden spa-hotellissa

  HOTELLITIEDOT »
 • Golfmatkat Bulgariaan

  Pelaa kolmella huippukentällä

  KOHDETIEDOT »
 • Golfmatkat Bulgariaan

  Lomailijan unelmakohde

Suositut Cape Kaliakran golfmatkat nyt myynnissä

Varaa kevään 2019 golfloma

Kevään 2019 golfmatka Cape Kaliakran upeille kentille nyt myynnissä!Kohde on suosittu ja matka täyttyy hyvinkin äkkiä joten kannattaa olla nopea, jos haluat varmistaa hienon golflomasi Bulgariaan. Tervetuloa mukaan!

SPECIAL GOLF PACKAGE, SISÄLTÄEN LENNOT
LIGHTHOUSE GOLF & SPA RESORT, BULGARIA

 • Lento Helsinki-Vantaa sis. ilmaisen kuljetuksen 20 kg matkatavaraa ruumaan ja 10 kg käsimatkatavaraa
 • Lentokenttäkuljetukset Varna Airport – Lighthouse Hotel – Varna Airport
 • 7 Yön majoitus 5 tähden Lighthouse Golf & Spa Hotellissa 2 hengen huoneessa, golfkenttänäkymin
 • Runsaat aamiaiset & 6 x illallinen
 • 5 green feetä
  – 3 kierrosta* Lighthouse Golf Course
  – 1 kierros Blacksearama Golf Course
  – 1 kierros Thracian Cliffs Golf Course (sis. golfauton käytön 2 hengelle jaettuna)
 • Hotellin Spa-osaston ilmainen käyttöoikeus: höyrysauna, turkkilainen sauna, laconium, suomalainen sauna, infrapunasauna, adventure-suihkut, poreallas, Relax zone
 • Sisäuima-altaan (25 m) käyttöoikeus
 • Fitness Centerin käyttöoikeus

HINTA

 • Hinta per golffari jaetussa 2 hengen huoneessa: 1200 € per henkilö
 • Bägikuljetus Norwegian: 80.00 €
 • 1 hengen huonelisä: 200.00 € per henkilö per viikko
 • All-Inclusive upgrade: 250.00 € per henkilö per viikko
 • Muut lisäpalvelut nähtävillä varauslinkistä
 • Hinta ei-golffaavalle seuralaiselle jaetussa 2 hh: 950 € per henkilö

* Golf Unlimitedin asiakkaat saavat pelata toisen kierroksen ko. 3 päivänä Lighthousen kentällä! Toisen kierroksen voi varata Caddiemasterilta, kun ko. päivän ensimmäinen kierros on pelattu.

LENTOAJAT HELSINKI (HEL) – VARNA (VAR)

 • 6.4.2019:   HEL 08.00 > VAR 11.00 | 13.4.2019: VAR 11.50 > HEL 14.45

Lähdöt siis lauantaina Helsinki-Vantaan lentokentältä Terminaali 2:sta klo 08.00 ja paluu seuraavana lauantaina Varnasta suoraan Helsinki-Vantaalle (T2) niin, että laskeudumme klo 14.45. Lennämme suorat lennot kevään matkoilla Norwegianin uusilla koneilla. Suomessa ja Bulgariassa on sama aikavyöhyke, joten aikaeroa ei ole.

MATKAEHDOT

Yleiset valmismatkaehdot & Golf Unlimitedin erityisehdot nähtävillä tästä »

logos-three

Kolmen kentän kohde Varnan lähistöllä on upea yhdistelmä dramaattisia maisemia, hyvää golffia kolmella hyvin erityyppisellä kentällä ja miellyttävää asumista 5 tähden kylpylähotellissa kaikkine palveluineen.

Läheinen Balchikin kalastajakylä tarjoaa aitoa merenrantatunnelmaa ja katseltavaa kierrosten jälkeiselle ajalle. Tämän lisäksi 50 km päässä oleva Varnan kaupunki on yhden iltapäivämatkan arvoinen, varsinkin jos haluaa shoppailla tai aistia isomman satamakaupungin tunnelmaa.

Lue myös Golf-lehden artikkeli (2/2016) Bulgarian Kape Kaliakra -kohteesta »

Asiakkaanamme asut 5 tähden kylpylähotellissa, josta löytyy kaikki palvelut, ravintolat, baarit & yökerho, upea kylpyläosasto saunamaailmoineen, sekä tietysti viihtyisät huoneet tasokasta lomaa ajatellen. Hotellista on upeat näkymät Mustallemerelle, sekä Lighthousen ja BlackSeaRaman golfkentille.

Hintataso Bulgariassa on hyvin kohtuullinen ja kauttamme saat myös all-inclusive paketin, jolla nautit viikostasi ilman suurempia tarpeita rahankäyttöön kohteessa.

Hotellin omat verkkosivut » 

logo-lighthouse-golfresort

Designed by Ian Woosnam

Lighthouse Golf

Hotellimme oma kenttä tarjoaa leppoisaa lomagolffia upeassa ympäristössä. Korkeuseroja ei juuri ole ja kentän kunto oli viime syyskaudella ihan huikea. Kentän on piirtänyt Ian Woosnam, joka muistetaan Ryder Cup sankarina ja on herralla vyöllään myös Masters -voitto. Suunnittelussa on ollut mukana myös European Golf Design -yhtiö, jonka johdosta kenttä kuuluu European Tour Destination -kenttäketjuun.

Lighthousen väylät ovat leveitä ja reiät ovat persoonallisia. Alueen kentille harvinaiset vesiesteet antavat oman pikantin makunsa tälle kentälle.

Upea yksityiskohta on 8. väylän griinin tuntumaan tehty Shiv’s Bar, joka tarjoaa kylmiä juomia sekä pikkusuolaista purtavaa valtavan kalliokielekkeen reunalla. Varmasti yksi Euroopan hienoimpia ”halfway-houseja”!

Golf Unlimited on neuvotellut lisäetuna asiakkailleen mahdollisuuden pelata Lighthousessa myös toisen kierroksen niinä pelipäivinä, kun tee-ajat ovat kohteemme omalla kentällä. Tämä etu oli hyvin suosittu viime syksynä!

Katso kentän lisätiedot »

logo-lighthouse-golfresort

Designed by Gary Player

BlackSeaRama

Lighthousen naapurissa sijaitseva BlackSeaRama on maailmanluokan golfkenttä ja noussut myös monen asiakkaan suosikiksi. Eikä ihan syyttä, sillä BlackSeaRama haastaa sekä klubipelaajat että kovan luokan kilpapelaajat. Kentän on suunnitellut kaikkien tuntema Gary Player. Tee vaihtoehtoja on kuusi, ja osittain kalkkikivijyrkänteiden päälle tehty kenttä tekee kierroksesta kuin kierroksesta maisemillaan unohtumattoman. Karheikkoihin ei kannata kuulaansa käskeä, sillä niistä pallon löytäminen, saati sen ulos lyöminen on erittäin haastavaa.

Griinialueet ovat komeita ja osa väylistä kulkee parhaiden linkskenttien tapaan ikään kuin kanjoneissa. Kierroksen päättävä 18. reikä on kentän signature hole. Tämä 200-metrinen par-kolmonen saattaa tulla kummittelemaan uniin, sillä rotkon yli päästäkseen on lyötävä suoraan griinille ja vasurilta lyövät pelaajat slaissatessaan päätyvät pommittamaan väylää reunustavien villojen uima-altaita. Fore! -huuto on syytä siis suorittaa. Kallionjyrkänteellä sijaitsevalla klubitalo on hieno ja terassilta avautuu aivan huikeat maisemat Mustallemerelle.

Kentän lisätiedot »

logo-blacksearama

Designed by Gary Player

Thracian Cliffs

Noin viidentoista minuutin matkan päässä Lighthousesta sijaitseva Thracian Cliffs on myös Etelä-Afrikan golfikoni Gary Playerin suunnittelema. Ja minkälaisen kentän on Gary suunnitellutkaan! Thracian Cliffs tarjoaa ainutlaatuista maisemallista ilotulitusta ja optisia harhoja. Tuloksenteko kannattaa unohtaa ja nauttia käsittämättömän upeista väylistä, jotka nuolevat rantajyrkänteitä jatkuvalla syötöllä. Myös pallon hakemista kyseisiltä jyrkänteiltä kannattaa miettiä kaksi kertaa, sillä pystysuorat pudotukset Mustanmeren valkealle rantahietikolle saattavat olla kohtalokkaat. Osa väylistä laskeutuu aivan rannan tuntumaan ja lyödäänpä yksi avaus myös pieneltä saarelta käsin.

Koska kentällä on suuret korkeuserot ja erittäin kumpareiset väylät, on golfauton käyttö pakollista. Jopa vuonna 2013 Volvo World Match Play Championshipin mestaruudesta taistelleet ammattilaiset käyttivät kierroksilla golfautoja. Kentän kuudes reikä on syytä ikuistaa kännykän kameralla, sillä tämä par-kolmonen on sarjassamme ”todella erikoinen”. Thracian Cliffs on bongauskohteena ns. pakollinen ja kylmäksi se ei jätä varmasti ketään. Varaa palloja bägiisi riittävä määrä…

Katso kentän lisätiedot » 

logo-thracian-cliffs

Haluatko pysyä ajan tasalla golfmatkoistamme?

Tilaa uutiskirjeemme