Ota yhteyttä

Yritys

Golf Unlimited on Ski Unlimited Oy Ltd:n golfmatkoja markkinoiva yritys. Yhtiömme on perustettu vuonna 1997 ja olemme tänä päivänä osa Sunborn-konsernia, joka tunnetaan Suomessa ehkä parhaiten Naantalin Kylpylän omistajana. Olemme vieneet 20 toimintavuoden aikana yli 18.000 asiakasta golffaamaan ja laskettelemaan ympäri Eurooppaa.

Tämän lisäksi teemme räätälöityjä golf- , surf- ja laskettelumatkoja sekä ryhmille että yksittäisille asiakkaille.

Olemme itse intohimoisia golffaajia, skimbaajia & surffaajia. Toiminta-ajatuksemme on yksinkertainen: Haluamme tarjota teille kohdeosaamistamme, korkealaatuisia lomakohteita ja kaikkea tätä vieläpä järkevään hintaan.

Tervetuloa matkoillemme!

Destination Manager

Antti Luukkanen

Antti on rautainen liikunta- ja työhyvinvointipalveluiden ammattilainen. Tämän lisäksi asiakaspalvelu on hänellä verissä ja tiukatkin tilanteet hoituvat jämäkästi niin maalla, merellä kuin ilmassa. Oman seuransa kapteenina toimivan Antin händäri on tällä hetkellä 5.8, joten kuula saa kyytiä kentällä.

Kotikenttä: Linna Golf, Hämeenlinna

Managing Director

Kasper Linja-aho

Kasper on toiminut matkanjärjestäjänä jo kohta 20 vuotta ja kolunnut sinä aikana läpi sekä tunnetuimmat että vähemmän tunnetut golf- ja laskettelukohteet. 22 händärillä varustettuna ns. klubipelaajan arki onkin varsin tuttua hänelle ja elämyksiä tulee haettua matkojen aikana muualtakin kuin puhtaasti golfkentältä.

Kotikenttä: Aurinko Golf, Naantali

Golf Unlimited

Yhteystiedot

Matkanjärjestäjä: Ski Unlimited Oy Ltd
Y-tunnus: 1095597-8
Valmismatkaliikerekisterin rek. nro: 3724/00/MjMv, vakuus: on
Postiosoite: PL 100, 20101 TURKU
Käyntiosoite: Juhana Herttuan puistokatu 23, 20100 TURKU
E-mail: mail(at)skiunlimited.fi
Puhelinnumero: 044 5566125